Zakelijke diensten

Beveiliging van uw ICT omgeving

Zorgeloos werken in een veilige ICT-omgeving: de basis voor iedere succesvolle organisatie. Geen zorgen over bedreigingen van buitenaf. We beveiligen tegen virussen, spyware, ransomware, etc.

Dataherstel

Voorkom verlies van belangrijke bedrijfsdata en documenten. Dankzij dataherstel kunnen we verloren gewaande bestanden veelal goed terughalen, zodat u die weer kunt gebruiken.

Netwerkbeheer & beveiliging

Allround netwerkbeheer en waterdichte beveiliging. Gespecialiseerd in routers, firewalls, spamfilters en VPN verbindingen voor uw professionele organisatie.


Server & werkplekbeheer

Allround systeembeheer en werkplekbeheer voor servers en werkstations. Geen zorgen dankzij professionele monitoring. Uitgebreide ervaring met Windows (Server) besturingssystemen.

E-mail en anti-spam oplossingen en diensten

Zakelijke e-mail met professionele anti-spam, zodat u veilig en onbezorgd kunt e-mailen. Geen last van vervelende spam, en maximale betrouwbaarheid voor optimale beschikbaarheid.

Cloud werkplek

Gebruik een cloud werkplek om altijd en overal te kunnen werken, vanaf ieder (mobiel) apparaat. Niet langer beperkt tot de desktop of laptop op kantoor, maar de vrijheid van iedere locatie.

Verkoop van servers en werkstations

Verkoop en merk-onafhankelijk advies over servers en werkstations. Hoogwaardige werkstations en betrouwbare servers om zonder omkijken op te kunnen vertrouwen in uw ICT-omgeving.

Cloud VOIP telefonie

Goedkoper bellen op basis van een uiterst eenvoudige en gebruiksvriendelijke aansluiting: dat is cloud VoIP-telefonie. Geen zorgen meer over tal van draden, kastjes en verdelers.

Back-up oplossingen en diensten


Uw belangrijke documenten en gegevens veilig opgeslagen. Maximale betrouwbaarheid en toegankelijkheid, zonder onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden.

Staat uw probleem ertussen, of niet? Neem contact op!