Particuliere diensten

Advies en training

Onafhankelijk advies en training om uw nieuwe computer, componenten en accessoires optimaal te benutten. Uitleg en toelichting door de specialist in computers, netwerken en beveiliging.

Dataherstel


Foto’s, video’s of andere belangrijke documenten kwijt? Dankzij dataherstel kunnen we die in veel gevallen weer terughalen. De foto’s en andere bestanden zijn vaak nog niet verloren.

Virus of reclame verwijderen

Een virus of spyware op uw computer? SRICT helpt u de situatie te beoordelen en het virus of de reclame te verwijderen. Indien mogelijk met hulp op afstand.

Computer en laptop reparatie

Snelle reparatie van uw computer of laptop. Herstel na infectie met een virus, spyware, ransomware of andere problemen. We bieden hulp bij onderhoud en specifieke reparaties.

Computer netwerk beveiliging

Betrouwbare beveiliging van uw computer en netwerk. Veilig werken op uw systeem, zonder u zorgen te maken over het verlies van gegevens of belangrijke bestanden.

Wifi bereik verbeteren

Vergroot het Wifi-bereik tot op de slaapkamer, in de keuken of in de tuin. Meer bereik met uw draadloze netwerk, om daar overal in huis of op de zaak mee te kunnen werken.

Verkoop computers, componenten en accessoires

Advies en verkoop van computers, componenten en accessoires. Onafhankelijk advies op basis van uw behoeften. De beste keuze voor computers, componenten, accessoires en randapparatuur.

Tv’s, audio- en mediasystemen

Hulp bij het instellen van nieuwe apparatuur om optimaal gebruik te maken van TV’s, audio- en mediasystemen. Direct aan de slag met uw nieuwe televisie, audiosysteem of computer.

Virus of reclame verwijderen

Een virus of spyware op uw computer? SRICT helpt u de situatie te beoordelen en het virus of de reclame te verwijderen. Indien mogelijk met hulp op afstand, dus zonder (hoge) voorrijkosten.

Computer of laptop samenstellen

Een computer op maat, die volledig voldoet aan uw wensen. Geen hoge kosten voor onnodige specificaties en de zekerheid van een systeem dat doet wat u daarvan vraagt.

Staat uw probleem ertussen, of niet? Neem contact op!